Kako kupiti knjigu?

Udžbenik se trenutno ne može naći u slobodnoj prodaji u knjižarama. Međutim, udžbenik se lako može kupiti putem Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, koji je izdavač udžbenika. Da biste kupili udžbenik, potrebno je da izvršite uplatu u iznosu od 40 KM na sljedeći račun:

Račun broj: 1610000003210032
Svrha uplate: Uplata za knjigu "Diskretna matematika" dr. Željka Jurića
Primalac: Elektrotehnički fakultet u Sarajevu
Nakon izvršene uplate, za preuzimanje knjige trebate se javiti Nihadi Alfirević u prostorije Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu (studentska služba, glavna zgrada, I sprat). Tom prilikom možete preuzeti knjigu, uz pokaz potvrde o izvršenom plaćanju (kopija uplatnice).

Alternativno, nakon izvršene uplate, udžbenik možete preuzeti i direktno preko autora udžbenika. Autor se može pronaći u prostorijama Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu, Odsjek za matematiku. Ukoliko želite da preuzmete knjigu preko autora, poželjno bi bilo da se prethodno najavite autoru putem e-maila zjuric@utic.net.ba radi dogovora.

Strogo je zabranjeno svako umnožavanje i preštampavanje ovog udžbenika bez odobrenja izdavača. Neovlašteno kopiranje, umnožavanje i preštampavanje predstavlja krivično djelo iz člana 100. Zakona o autorskom pravu (Sl. list br. 2/92 i 13/94).

Nazad na početnu stranicu